fbpx

Valitse seuraavista itsellesi sopivin, mikä palvelee sinua parhaiten – 

 • Yksilö-, pari- tai perheterapia

 • Voimavararyhmä

 • Verkkokurssi tulossa 

 

Terapian hinnasto:

 • Ensimmäinen terapiakerta netissa 30 min ILMAINEN

Netissä:               60 min          45 euroa
Vastaanotolla:   45 min          55 euroa

                             90 min         90 euroa

Nettiterapia maksetaan etukäteen
Siiri Haas/OP kevytyrittäjän tilille: 
FI 93 5722 4120 2836 82
BIC OKOYFIHH

Huom!
Terapiatila sijaitsee Siilitien metrolta 1,2 km, kävelyaika n 15 min. Itäkeskuksen metrolta 1,5 km, kävelyaika n 20 min.
Bussit 550, 58, 80 pysähtyvät n 400 m päässä.

Ilmainen pysäköinti autoille kadun varrella.

Ympäristö on pienteollisuusaluetta.
Tämä on otettu huomioon terapiahinnastossa. i

Voimavara ryhmäläisten palautteita

 • Jokaiseen kertaan on ollut mukava tulla. Olen voinut olla oma itseni. Toivon, että tämä jatkuisi. Tehtävät ovat olleet sopivan haastavia, pitänyt kaivaa pintaa syvemmälle, joka sitten kasvattaa henkisesti. Matka vasta alussa, tarvitsen vielä vertaistukea.
 • Kiitos! Haastavaa, kannustavaa!

 • Siiri KIITOS, ilosta ja valosta, kurssi oli hyvin henkevä ja lämminhenkinen, olet erityisen sopiva pitämään ns psykologisia/henkeviä kursseja/istuntoja, Tulisin mielelläni jos kurssille tulee jatkoa, Pidän erityisen paljon loppumeditaatiosta, olet lämmin ihminen, kiitos siitä <3

 • Kurssin asiat olivat konkreettisia ja sellaisia, että niitä voi jokainen hyödyntää siinä määrin kuin haluaa. Kotitehtävät olivat hyviä ja pakottivat miettimään asioita. Meditaatioit ovat aina kivoja, joten niistä kiitos. Kurssikertojen kesto oli sopiva, joten jaksoi keskittyä.

 • Siiri, toivottavasti jatkat ryhmän muodossa syksyllä tai loppu kesästä kerran kuussa. Itsevarmuuteni on vahvistunut positiivisessa mielessä.

 • Hyvä kokonaisuus, myös jokainen kerta oli hieno. Kerta kerralta tuli uutta ja syvempää kokemusta itsestä ja maailmasta/elämästä. Kurssi sisälsi paljon sielua virkistävää ainesta: musiikki, piirtäminen, unelmakartta, meditaatiot… Jokainen sai olla äänessä, huomioit kaikki; tunnelma oli lämmin ja turvallinen. Erityiskiitos lämpimistä juomista yms. Lisää samantyylistä, myös meditaatiota, kortteja, yhteisrukousta, ”mantra”-musiikkia. Minä jaksan sen 2 t 🙂 Kiitos myös Sinulle!

 • Kurssikokoontumiset ovat olleet erittäin antoisia ja saaneet aikaan paljon ”liikettä” aivoissa ja ajatuksissa. Toiveena jatkokurssi.

 • Hyvin suunniteltu kurssin sisältö, aiheita monipuolisesti eri elämänalueilta. Hyvää oli se, että kukin sai tuoda asioita esiin sen verran, kun itse halusi. ”Aarrekartan” tai haavekartan tekeminen kiinnostaisi edelleen, siihen olisi ehkä voinut käyttää enemmän aikaa. Ryhmä sopivan kokoinen. Jatkossa käsiteltyjen aiheiden syventäminen voisi olla mielenkiintoista.

 • Kurssi oli hyvin rakenettu ja monipuolinen. Jokaisella kerralla oli jotain mitä jäin työstämään ja mikä varmasti kantaa myös eteenpäin. Kiitos siitä että oli aikaa tutustua omaan itseen ja että sain voimaantumista ja rohkeutta elämään. Toivon että kurssille olisi jatkoa. Kiitos! Iloa ja valoa!

Pariterapian palaute

Olemme puolisoni kanssa tavanneet Siirin nyt muutaman kerran. Heti ensimmäisellä tapaamisella kemiat tuntuivat kohtaavan Siirin ja minun välillä: ja mikä tärkeintä, puolisonikin halusi jatkaa tapaamisia. Minusta on tärkeää se, että epämiellyttävässä (terapia)tilanteessa on mahdollista edes lyhyen aikaa tuntea olevansa kuin kotonaan. Siiri osaa luoda avoimen ilmapiirin, jossa on vapaus lausua mielipiteensä ja ilmaista tunteitaan. Olen myös saanut vaikutelman, että Siiri on halukas kehittymään jatkuvasti ja etsii aktiivisesti tapoja siihen. Koulutuksen lisäksi elämänkokemus sekä työelämän tuoma osaaminen ovat tuoneet Siirille työkaluja tukea muita elämän haasteissa.

Yst, Kaisa, Helsinki

>